Extreem lawaai headset

Extreem lawaai headset koptelefoon

Er zijn omstandigheden denkbaar waarbij een normale portofoonheadset onvoldoende kwaliteit biedt voor een vlekkeloze communicatie. In situaties met extreem veel lawaai, kan de extreem lawaai headset - type koptelefoon, uitkomst bieden. Voorbeelden hiervan zijn dragraces, auto-/motorraces en trekkertrek evenementen, waarbij medewerkers vlak langs of op de baan staan. Maar ook bij het uitvoeren van boringen of andere industriële werkzaamheden met veel lawaai, kan deze headset uitkomst bieden.

De koptelefoon is voorzien van spreekboom/microfoon en zendknop in de kabel. Tijdens de werkzaamheden zijn de handen dus vrij en alleen wanneer gesproken moet worden, moet de zendknop ingedrukt worden. Als de portofoon een ondersteunde VOX-functie heeft, kan ook gesproken worden zonder dat de zendknop ingedrukt wordt.

De headsets zijn leverbaar met 2-pins aansluiting voor de Kenwood TK-series. Er zijn ook varianten leverbaar met 2-pins aansluiting voor Motorola CP040 en Motorola DP1400 portofoons.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over de toepassingsmogelijkheden van deze portofoonaccessoires, neem dan contact met ons op. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte opvragen.