Kenwood

Topkwaliteit als maatstaf

Als het gaat om kwalitatief goede apparatuur en heldere communicatie, behoort Kenwood met haar productlijn portofoons al decennia tot de top van de markt. De portofoons zijn uiterst betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk. De portofoons voldoen aan de IP54/IP55 normen voor wat betreft valtesten en gebruik in vochtige en/of stoffige omgeving. Dit maakt de portofoons geschikt voor gebruik bij veel verschillende toepassingen. Het ergonomische design en de eenvoudige bediening, maken dat alle gebruikers graag met Kenwood portofoons werken. Dat wordt nog eens versterkt door de uitstekende li-ion accu's, waarmee Kenwood haar portofoons heeft uitgerust.

Binnen het productportfolio van Hoekstra Portofoons, neemt Kenwood een prominente positie in. Of het nu gaat om vergunningsvrije of licentieplichtige apparatuur, er is altijd een geschikte Kenwoodportofoon leverbaar.

Veel gebruikte vergunningsvrije portofoons:

Veel gebruikte licentieplichtige portofoons

Overigens geldt voor alle digitale portofoons, dat deze ook analoog geprogrammeerd kunnen worden. De nieuwe modellen kunnen dus uitstekend gecombineerd worden met eerdere modellen. In de meeste gevallen zijn accu, oplader en accessoireaansluiting ook gelijk gebleven, zodat een soepele overgang gegarandeerd is.