Meervoudige oplader

Kenwood 6-voudige lader eigen fabrikaat

Als verhuurder van portofoons streven wij naar optimaal gemak voor onze klant en het beperken van volume. Zowel Kenwood als Motorola leveren standaard meervoudige fabrieksladers, maar deze zijn niet echt compact. 

Hoekstra portofoons maakt haar eigen meervoudige laders. Bij verhuur leveren wij standaard 2-voudige, 4-voudige of 6-voudige opladers mee. Dit scheelt stopcontacten en geharrewar met adapters.

Motorola 4-voudige lader eigen fabrikaat

Bij de verkoop van portofoons kunnen wij op verzoek van de klant bijna alle meervoudige laders maken. De losse laders die standaard bij de portofoons zitten, worden gekoppeld op 1 voeding en netjes afgewerkt op een kunststof plaat. Tegen geringe meerkosten heeft u zo de beschikking over uw eigen meervoudige lader en behoort het gedoe met losse adapters en draden tot het verleden. 


Als u nu al portofoons heeft, kunnen wij desgewenst van uw losse laadbakjes een meervoudige lader samenstellen. Voor advies mag u altijd contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen