Mobilofoons

TK-D840

Wanneer onderlinge afstanden groter worden, is het verstandig om (ter ondersteuning van het portofoonverkeer) gebruik te maken van een mobilofoon. Een mobilofoon beschikt namelijk over extra zendvermogen, waardoor het zendbereik aanzienlijk wordt vergroot.

Bij grotere events wordt vaak gebruik gemaakt van een centrale post, waar vanuit alles gecoördineerd wordt.Ook dan is inzet van een mobilofoon, eventueel in combinatie met tafelmicrofoon, een prettig werkzame optie.

Mobilofoons worden onder meer ingezet bij:

  • Optochten en Parades
  • Survivalruns
  • Studentenintroducties
  • Roeiwedstrijden
  • Hippische Evenementen
  • Festivals en grootschalige events

Een basispost bestaat uit een mobilofoon, een handmicrofoon, een 220V-stroomaansluiting en een externe kleefvoetantenne of een antenne met een 5 meter lange inschuifbare antennemast en bijbehorende coaxkabel. De basispost kan worden voorzien van een hoofdtelefoon (optioneel), zodat u uw medewerkers ook in een luidruchtige omgeving luid en duidelijk kunt verstaan.

Handzaam en professioneel

Wellicht denkt u bij de termen mobilofoon en basispost aan omvangrijke apparatuur. Niets is echter minder waar. Hoekstra Portofoons verstuurt talloze malen per jaar mobilofoons inclusief kabel, antenne en desgewenst schuifmast per PostNL. Dat is alleen mogelijk als dit handzaam verpakt kan worden, en daar hebben wij voor gezorgd.

Qua apparatuur kiest Hoekstra bewust voor Kenwood en Motorola Mobilofoons. Een robuuste, compacte mobilofoon, die bekend staat om zijn uitstekende prestaties.