Motorola

Toonaangevend in communicatie

Portofoons en het merk Motorola zijn van oudsher met elkaar verbonden. En na al die jaren heeft Motorola nog steeds een leidende rol in de markt. Robuust en onverwoestbaar waren altijd synoniem voor Motorola. Dat gaat nog steeds op voor een belangrijk deel van het assortiment. Tegelijkertijd heeft Motorola ook oog voor de wensen van de consument. Dit heeft geleid tot nieuwe, kleine en lichte portofoons met een enorm professionele uitstraling en groot gebruiksgemak. Wellicht iets minder robuust, maar daarmee blijft Motorola wel portofoons bieden voor vrijwel alle toepassingen en marktsegmenten.

Hoekstra portofoons kiest van oudsher voor een selectie uit het Motorola assortiment. Een selectie die goed aansluit bij het behoefteprofiel van onze klanten.

Populaire Motorola portofoons

Overigens geldt voor alle digitale portofoons, dat deze ook analoog geprogrammeerd kunnen worden. De nieuwe modellen kunnen dus uitstekend gecombineerd worden met eerdere modellen. In veel gevallen zijn accu, oplader en accessoireaansluiting ook gelijk gebleven, zodat een soepele overgang gegarandeerd is.