Hoekstra Portofoons

Portofoons huren

Professionele communicatie op ieder moment

Direct hulp nodig?

Bereik onze klantenserivce

Vraag snel een offerte op bij ons

Snel en gratis

Portofoons huren

Wil je professionele portofoons huren, dan ben je bij Hoekstra Portofoonverhuur aan het juiste adres. Verzeker jezelf van een zorgeloos evenement en een feilloze communicatie. Voor de verhuur van portofoons werkt Hoekstra Portofoonverhuur met een uitgekiend assortiment. Door onze jarenlange ervaring met de verhuur van Kenwood en Motorola portofoons zijn wij exact op de hoogte van mogelijkheden en eventuele beperkingen van de verschillende portofoons in uiteenlopende omstandigheden.

Servicegarantie

Als jij portofoons wilt huren, dan is het ons doel om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door:

Hoe werkt het huren van portofoons?

Vul de offerteaanvraag in

en laat bij de aanvraag weten waarvoor je de portofoons wilt gebruiken

Wij controleren het

en sturen je onze vrijblijvende scherpe offerte (die jij dan hopelijk snel bevestigt)

Portofoons tijdig in huis

één of twee werkdagen voor aanvang van de huurperiode ontvang je de zending

Succesverhalen

Vorige
Volgende

Huur portofoons inclusief accessoires

Of je nu enkele of 2oo portofoons wilt huren; bij Hoekstra portofoonverhuur weet je je altijd verzekerd van de beste communicatie oplossing. Uiteraard leveren we niet alleen de portofoons maar ook diverse accessoires. Van headsets met soepele oorschelp, tot surveillance headsets met slangetje/airtube en dopje in het oor. En bij bouwwerkzaamheden en verkeersregelaars zijn handmicrofoons of speakermicrofoons vaak een welkome aanvulling. Mocht je ten slotte in een echt lawaaiige omgeving moeten kunnen communiceren, dan biedt Hoekstra Portofoons ook extreem lawaai headsets in de vorm van koptelefoons. Kortom, laat ons weten wat je nodig hebt en wij zorgen voor een professionele goede oplossing.

Professionele portofoons voor betrouwbare communicatie

Als je portofoons wilt huren, dan wil je ook zeker zijn van een betrouwbare communicatie en professionele uitstraling. In alle gevallen ben je bij Hoekstra Portofoonverhuur aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met huur portofoons van Kenwood en Motorola; de twee A-merken in portofoon land. Vertel ons, waarvoor je de portofoons wilt inzetten. Heb je bijvoorbeeld te maken met grote onderlinge afstanden en daarvoor portofoons met een groter bereik, repeater of steunzender nodig? Of, moet de apparatuur vooral handzaam en eenvoudig in gebruik zijn? Misschien heb je juist portofoons nodig die extra robuust zijn of moeten voldoen aan speciale ATEX kwalificaties? Laat het ons weten en wij zorgen vervolgens voor de juiste communicatie oplossing. 

Offerte aanvragen

Op werkdagen binnen 24 uur antwoord

Portofoon huren

Vul hieronder de verschillende velden in en ontvang onze vrijblijvende scherpe offerte.