Kenwood TK-D240

Digitale VHF portofoon met hoog vermogen

Met de TK-D240 heeft Kenwood een waardig opvolger geïntroduceerd van de TK2302. Daar waar de TK2302 alleen analoog ingezet kon worden, kan de TK-D240 zowel analoog als digitaal gebruikt worden. Deze professionele portofoon is uitgerust met meerdere zones, die naar wens geprogrammeerd kunnen worden. Hiervoor is dan in principe wel een licentie van Agentschap Telecom vereist. 

Doordat de portofoon zowel analoog als digitaal gebruikt kan worden, is dit model prima te combineren met eerdere modellen zoals de TK2202 en TK2302. De accu van 2000 mAh zorgt voor een betrouwbare werking gedurende de dag. Deze KNB-45L accu is overigens gelijk gebleven aan het type dat ook op de vorige modellen werd gebruikt. Hierdoor is ook de oplader gelijk gebleven en tot slot heeft Kenwood de accessoire aansluiting eveneens ongewijzigd gelaten. Kortom een probleemloze overgang naar dit nieuwe type portofoon is gegarandeerd.

In situaties waarbij de onderlinge afstanden te groot zijn voor goede communicatie, kan dit type portofoon ondersteund worden door een repeater (steunzender). 

Voor een uitgebreide beschrijving van deze portofoon klikt u hier.

Snel en gratisOfferte aanvragen