Hoekstra Portofoons

Portofoons beveiliging

Discotheek, kroeg, tentfeesten, dorpsfeesten, object of persoonsbeveiliging; voor tal van bewakings- en beveilingsopdrachten biedt Hoekstra Portofoons de beste security oplossing. Van heel kleinschalig tot groots, zoals Koningsdag of een grootschalige antiekbeurs als TEFAF; iedereen weet zich verzekerd van goede portofoons en bijbehorende portofoonaccessoires.

Kwaliteit en uitstraling

Professionals in de beveiligings- en bewakingsbranche zijn niet uit op een confrontatie. Natuurlijke overmacht en de juiste uitstraling zijn elementaire eigenschappen voor een security medewerker. Een raddraaier of andere belager bedenkt zich wel twee keer als hij daarbij op een subtiele manier ziet dat je als beveiliger/bewaker met de juiste accessoires en kwalitatief goede portofoons in directe verbinding staat met je security collega’s.

Handzaam en lichtgewicht

Zowel de Kenwood portofoons (TK3401d, TK3701d, TK-D340 en NX-1300) als ook de Motorola DP1400 portofoons worden gekenmerkt door hun handzame formaat, gebruikersgemak en lage gewicht. De komst van de li-ion accu’s en toegang tot steeds professionelere headsets, airtubes en andere onopvallende communicatiemiddelen, maken dat Hoekstra Portofoons altijd een goede aanbieding kan doen. Wil je kopen of huren? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Ga vandaag met elkaar in contact via Portofoon