Hoekstra Portofoons

Horeca

Hoekstra Portofoons levert voor tal van verschillende gebruiksdoelen portofoons voor de horeca. Of het nu gaat om extra inzet tijdens Carnaval, dorpsfeesten en tentfeesten of juist om cateringactiviteiten bij de meest uiteenlopende evenementen. Als bekend is waarvoor de portofoons gebruikt moeten worden zorgt portofoon.nl qua apparatuur voor de beste oplossing.

Kortom, van kleinschalig ter ondersteuning van het deurbeleid in kroeg, café of discotheek, tot grootschalige evenementen waarbij bijvoorbeeld de cateringmedewerkers met elkaar in contact moeten staan. Met inschakeling van Hoekstra Portofoons weet je je verzekerd van uitmuntende onderlinge communicatie.

Voor horeca toepassingen adviseert Hoekstra vaak de inzet van Kenwood portofoons. Voor een goede portofoon met dito accucapaciteit maken we graag gebruik van Kenwood TK3401d of TK3701d portofoons. Als het vooral klein en onopvallend moet zijn, dan is de Kenwood PKT-23E of TK3601d een prima alternatief.

Heeft u een persoonlijke voorkeur voor Motorola, dan zijn de ultraslanke Motorola SL1600 of de minuscule Motorola CLP446e portofoons ideaal voor inzet in de horeca.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. U mag natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ga vandaag met elkaar in contact via Portofoon