Festival Portofoons

Het aantal kleinschalige en grootschalige Festivals heeft de laatste jaren een enorme stijging doorgemaakt. Of het nu een  1-daags cultuurfestival betreft of een meerdaags dance-event; in bijna alle gevallen kunt u als organisatie of ondersteunende dienstverlener, niet zonder de inzet van portofoons.

Goede communicatie is essentieel

Of het nu tijdens de op- en afbouwperiode is, of tijdens de Festivaldag(en) zelf, u wilt zeker zijn van vlekkeloze communicatie. Doordat portofoons van Hoekstra Portofoonverhuur bijna nooit langer dan 1 jaar worden gebruikt, bent u verzekerd van kwalitatief goede apparatuur en betrouwbare accu's die met een gemak een volledige productiedag meegaan. De portofoons zijn lichtgewicht, handzaam in gebruik en u bepaalt zelf welk type headset bijgeleverd moet worden. 

Omvang bepaalt keuze en inzet portofoons

Als de onderlinge afstanden beperkt blijven tot enkele honderden meters, dan is de Kenwood TK3401d portofoon een prima keuze. Lichtgewicht met broekclip en een goede accucapaciteit. Als de onderlinge afstanden groter worden, dan kiest Hoekstra Portofoons voor inzet van Kenwood TK-D340 of Motorola DP1400 portofoons. Deze types kunnen desgewenst nog gecombineerd worden met inzet van een basispost voor de algehele coördinatie. Bij grotere afstanden behoort inzet van een of meerdere steunzenders/repeaters natuurlijk ook tot de mogelijkheden. 

Wilt u meer weten? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Vertel ons hoe uw festival eruit ziet en wij zorgen voor de juiste aanbieding.