Film- en TV-producties

De gebruiksvriendelijke, kwalitatief goede en handzame apparatuur, heeft ertoe bijgedragen dat Hoekstra Portofoonverhuur in korte tijd een belangrijke toeleverancier is geworden voor tal van tv- en filmproductiebedrijven.

Topkwaliteit als maatstaf

Tijdens draaidagen moet je kunnen vertrouwen op kwaliteit. Doordat portofoons van Hoekstra Portofoonverhuur bijna nooit langer dan 1 jaar worden gebruikt, ben je als producent of productie-assistent verzekerd van kwalitatief goede apparatuur en betrouwbare accu's die met een gemak een volledige draaidag meegaan. De portofoons zijn lichtgewicht, handzaam in gebruik en je bepaalt zelf welk type headset bijgeleverd moet worden. Bij langlopende producties met veel draaidagen bekijken we regelmatig of het tussentijds nodig is om 'verse portofoons en toebehoren' te leveren. De apparatuur wordt dan omgeruild waarbij continuïteit gewaarborgd blijft.

Scherpe prijsstelling

'Kwaliteit kost geld.' Een veelgebruikt credo wat bij Hoekstra Portofoonverhuur maar beperkt opgaat. Uit ervaring weten we dat onze flexibele werkwijze voor u leidt tot een uiterst aantrekkelijke prijsstelling. Dus vrijwel nieuwe kwaliteitsapparatuur voor een scherp huurtarief. Nieuwsgierig geworden? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en geef daarbij naast de huurperiode ook het aantal draaidagen op. Wij verrassen u graag met onze aanbieding.

Filmcollage