Hoekstra Portofoons

Service & Contact

Klantenservice

Waar ben je naar opzoek?

Hieronder vind je eenvoudig het antwoord op een aantal veel gestelde vragen. Voor een overzicht van alle vragen, klik je op de button. 

Wij voeren uitsluitend portofoons van Kenwood en Motorola. Daarbinnen kan een onderscheid gemaakt worden tussen vergunningsvrije en licentieplichtige portofoons. Beide typen kunnen dan zowel analoog als digitaal ingezet worden. Ervaring leert dat iedere toepassing een eigen ideale portofoonoplossing kent. Wij gaan hierover graag met u in overleg

Bij Hoekstra Portofoons betaalt u in de regel geen borg.

Na verzending door ons, ontvangt u automatisch een mailtje met de track & trace informatie van het pakket. Mocht die informatie onjuist blijken of loopt het pakket onoverkomelijke vertraging op, neem dan svp contact met ons op. Dat kan evt ook via een app naar 06 290 55 685. Wij zoeken dan samen met u naar de juiste oplossing

Levering van de portofoons wordt in de regel verzorgd door MyParcel van PostNL. Na verzending door ons, ontvangt u automatisch een mailtje met de track & trace info van het pakket. Hiermee kunt u zelf het afleverproces volgen. Het kan ook zijn dat wij de portofoons zelf bezorgen. Hierover wordt u dan uiteraard tijdig ingelicht.

Portofoonoortjes zijn er in veel verschillende uitvoeringen. De persoonlijke voorkeur bepaalt veelal de keuze voor de headset. Als meerdere gebruikers hetzelfde oortje moeten gaan gebruiken, dan is een headset met soepele schelp vaak wat hygiënischer dan een headset met airtube en dopje in het oor. Wilt u liever advies? Neem dan gerust contact op.

Met een repeater/steunzender kunt u het bereik van licentieplichtige portofoons verder vergroten. Als de repeater centraal in het dekkingsgebied wordt opgesteld, met de antenne op een hoog punt, dan wordt het bereik sterk verbeterd. Het portofoonsignaal gaat dan eerst naar de antenne en wordt van daaruit opnieuw uitgezonden. Als de antenne op een hoog punt  staat, is de verbinding ‘vrijer’ en het bereik groter. Met een digitale DMR-repeater kunnen 2 portofoonkanalen versterkt worden.

Toch liever contact opnemen?

Openingstijden:

ma t/m vr: 09:00 – 17:30 uur

Bezoekadres:

Hoekstra Portofoons bv
Warme Hoek 5
8401 CK  Gorredijk

Contactformulier

Op werkdagen binnen 24 uur antwoord

Stel je vraag