Over ons

Portofoons huren of kopen? Snel gemakkelijk en zonder gedoe? Hoekstra Portofoons is al ruim 19 jaar toonaangevend als het gaat om verhuur en verkoop van Kenwood en Motorola portofoons, mobilofoons en megafoons.

Zoals veel bedrijven zijn we klein begonnen met enkele portofoons, maar inmiddels kent onze verhuurvloot een omvang van ruim 1.400 portofoons. Een aantal dat ieder jaar nog weer een beetje verder groeit.

Wanneer uw evenement, productie of bedrijfsvoering, mede door inzet van onze portofoons, een succes is, dan is dat voor ons het mooist denkbare compliment. Wij zijn gedreven om u, als onze klant, de beste portofoonoplossing te bieden. Kortom, we zijn u graag van dienst!
 

Portofoons, Mobilofoon en Megafoons

Doen waar je goed in bent. Daarom verhuren en verkopen wij alleen portofoons en accessoires. Als specialist werken wij met een beperkt, bewezen, assortiment bestaande uit verschillende topmodellen van Motorola (CLP446, DP1400, SL1600, DP4401 en GP340 EX Atex) en Kenwood (PKT-23E, TK3401d, TK3501, TK-D240 en TK-D340). Voor het huren of kopen van portofoons en walkie talkies van deze topmerken en de bijbehorende accessoires kunt u op portofoon.nl alle informatie vinden. Omdat portofoons vaak samengaan met mobilofoons en megafoons vindt u op portofoon.nl ook een assortiment van deze artikelen. Kortom, alles binnen handbereik voor een geslaagd evenement of succesvolle bedrijfsvoering. Wilt u overleggen? Mail ons of neem contact op met Hoekstra Portofoons.