Portofoons huren

Met het huren van portofoons, headsets en andere accessoires bij Hoekstra Portofoonverhuur verzekert u zichzelf van een zorgeloos evenement en een feilloze communicatie. Voor de verhuur van portofoons werkt Hoekstra Portofoonverhuur met een uitgekiend assortiment. Door onze jarenlange ervaring met de verhuur van Kenwood en Motorola portofoons zijn wij exact op de hoogte van mogelijkheden en eventuele beperkingen van de verschillende portofoons in uiteenlopende omstandigheden. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Huren betekent bij ons:

  • Kwalitatief goede apparatuur (gemiddeld niet ouder dan 1 jaar)
  • Zekerheid van goede werking (apparatuur wordt bij verpakken getest)
  • Handzaam verpakt en verzorgd aangeleverd
  • Professionele uitstraling
  • Flexibliteit (in aantallen, toelevering, bereikbaarheid etc.)

Hoe werkt het?

Portofoons huren is bij ons heel eenvoudig. Op ons online aanvraagformulier vult u het aantal portofoons, headsets, reserve accu's en andere gewenste accessoires in. Vul bij opmerkingen eventueel de gebruikstoepassing in. Nadat u dit formulier voorzien van uw volledige NAW-gegevens heeft verstuurd, ontvangt u van ons per e-mail een vrijblijvende offerte. Pas wanneer u deze offerte voorzien van uw akkoord aan ons heeft geretourneerd is uw aanvraag definitief.

Gemakkelijk met PostNL

Portofoons, headsets en andere toebehoren worden door Hoekstra Portofoonverhuur bijna altijd per PostNL verstuurd. Een of twee werkdagen voor aanvang van de huurperiode levert PostNL de portofoons bij u af. Voorafgaand sturen wij u de track & trace informatie, zodat u zelf kunt zien wanneer het pakket aangeboden gaat worden. In de verpakking vindt u ook altijd een retourbon. Als u de doos bewaart, kunt u de portofoons na afloop van huurperiode op dezelfde wijze verpakken, de retourbon op de doos plakken en kosteloos afgeven bij een PostNL punt. Daar ontvangt u alleen een ontvangstbewijs. De kosten voor retourzending zijn al verrekend, kortom gemakkelijk en zorgeloos. 

Wilt u ook gemakkelijk huren? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan.